Havenbedrijf Rotterdam

Een nieuwjaar, nieuwe voornemens. De werknemers van het Havenbedrijf Rotterdam kunnen hun goede voornemens voor 2016 omzetten in daden!

 

De haven van Rotterdam is de grootste zeehaven van Europa, tot 2004 was het zelfs de grootse haven ter wereld. Het Havenbedrijf Rotterdam beheert, exploiteert en ontwikkeld dit haven- en industriegebied van de Maasstad. Dit is dus zeker niet alleen het coördineren van de scheepvaart, maar bijvoorbeeld ook de aanpak van huidige panden en gebieden. En nu pakken ze hun eigen plekje aan! Sinds 2001 is het kantoor van het Havenbedrijf Rotterdam gevestigd in het imposante World Port Center op de Wilhelminakade.

havenbedrijf-avond-wilhelminakade

 

Port of Rotterdam heeft haar branding en merkverschijning over een andere boeg gegooid en heeft in samenwerking met First1bedrijfsfitness onder andere het interieurontwerp/-inrichting gemaakt voor een nieuwe sport- en fitnessruimte voor het personeel op de 5e etage. First1 bedrijfsfitness zal deze ruimte gebruiken voor trainingen en begeleiding.

HBR_Fitnessruimte_BSB_MagneetVisual7HBR_Fitnessruimte_BSB_MagneetVisual4

 

 

 

 

 

 

Magneet Visual® wand

 

Het Havenbedrijf Rotterdam geeft door de realisatie van deze ruimte hierdoor een duidelijk signaal af; sporten is gezond! Niet alleen zorgt meer bewegen voor een verbeterde conditie, maar kan ook zorgen voor minder ziekteverzuim, betere samenwerking tussen collega’s door samen te sporten en een gezonde medewerker is minder gevoelig voor stress. Om haar personeel nog extra te motiveren zijn voor de wandvullende visuals afbeeldingen gebruikt van het personeel zelf.

 

Niet alleen de 5e etage maar de ook rest van de kantoorruimtes zullen een make-over krijgen en wij zijn trots dat wij ook hierbij mogen helpen met diverse signing-uitingen. Denk hierbij aan wandvullende visuals, routing in het trappenhuis maar ook sfeerbepalende en informatieve elementen.

Hieronder een kleine sneak preview…
BSB_HBR_indoor Signing1 BSB_HBR_indoor Signing2

 

 

 

 

 

 

 

Wil je weten wat we allemaal nog meer hebben geraliseerd in het Havenbedrijf? Kijk op www.bsbreclame.nl

error: Content is protected !!