IJzerhoudende coating / magneetfolie

IJzerhoudende coating is het geheim van het revolutionaire indoor communicatie systeem Magneet Visual®

 

Magneet Visual® is een full colour geprinte PVC vrije kunststof (PET) folie met een ijzerhoudende coating aan de achterzijde. Voordat de high quality visuals bevestigt kunnen worden, wordt er eerst een magnetische ondergrond (magneetwand) aangebracht. Daarna is de Magneet Visual® eenvoudig af te rollen en blijft perfect zitten dankzij de magnetische kracht die veroorzaakt wordt door de magnetisch ondergrond en de ijzerhoudende coating aan de achterzijde van de folie.

De beprintbare ijzerhoudende folie kan op elk gewenst formaat worden geleverd. De folie is namelijk zo dun dat door middel van een kleine overlap wand vullende visuals kunnen worden gerealiseerd. De visuals zijn zo krachtig dat ze tot wel 4 lagen over elkaar aangebracht kunnen worden. Zo is het aanbrengen van een sale streamer of een nieuwe collectie in een handomdraai gerealiseerd.

FolieMV

Is de printfolie magnetisch?

Dit is één van de meest gestelde vragen over ons product. Het antwoord is: Nee. Het bijzondere van het Magneet Visual® systeem is dat de printfolie een ijzerhoudende coating aan de achterzijde heeft. Deze coating bevat minuscule ijzerdeeltjes waardoor deze magnetisch werkt met de magneet achterwand. De folie is gemaakt van PET en is volledig PVC vrij. Hierdoor is het een duurzame oplossing voor uw bedrijf/winkel. Magneet Visual® werkt mee aan een beter milieu!

 

Zelfklevende magneetfolie

De magneetfolie is 0,5 mm dik en heeft een zelfklevende achterzijde. De folie kan direct op gladde ondergronden worden aangebracht of eerst op een gladde plaat die als strakke achterwand dient.

FolieMagneet

 

Magneet Print® printbare magneetfolie!


 

Magneet Print® is zeer geschikt voor het snel en regelmatig veranderen van indoor visuele communicatie op metalen ondergronden. Magneet print® is een zeer dunne flexibele, direct printbare magneetfolie. Heeft u een balie, slatwall of ander presentatie item van staal dan is Magneet Print® voor u een zeer geschikte, snelle en goedkope manier voor het presenteren van uw acties en/of producten. Voor meer informatie kunt u naar onze website www.magneetprint.nl

 

De voordelen van Magneet Print® zijn:

  • direct te plaatsen op metaal 

  • kostenbesparend

  • milieuvriendelijk

error: Content is protected !!