Retail

De nieuwste trend in retail design!

 

De retail wereld is drastisch veranderd de afgelopen jaren. Mede door het internet moeten winkels nog duidelijker hun doelgroep aanspreken en verleiden. De juiste winkelbeleving voeren is in deze tijd uitermate belangrijk. Klanten willen zich verbonden voelen bij het merk en de winkel. Als de juiste merkbeleving wordt gecommuniceerd zal dit de doelgroep aanspreken en dit zal zorgen voor meer compassie met het merk. Altijd een up-to-date communicatie, mee gaan met de laatste (mode) trends en seizoenen, Magneet Visual® kan u helpen met het makkelijk communiceren van de de juiste look & feel in uw winkel.

Etalages, displays, Point of Sale materialen en zelfs complete wanden (wandvullend)  kunnen worden voorzien van zelfklevende magneetfolie waarna de visuals oneindig kunnen worden verwisseld. Zolang er vraag is naar up-to-date, snelle en makkelijke communicatie, is Magneet Visual® de uitkomst voor retail design!

 

 Toepassingen met ons magneetsysteem voor optimale winkelbeleving:

 

Heeft u geen geschikte wand in uw winkel dan is wellicht onze RVS display iets voor u. De RVS Display is voorzien van een magneetfolie. De display is zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Ideaal voor in uw etalage!

Uw slatwall zal nooit meer hetzelfde zijn. Productpresentaties, doorlopende full colours of tijdelijke acties zijn in een handomdraai gerealiseerd. Wij beschikken over goed opgeleide DTP-ers die van uw afbeelding een passende full colour voor uw slatwall kunnen maken. Lees meer…

Onze wandvullende whiteboards zijn op elk formaat leverbaar en totaal naar uw wensen in te richten. Denk hierbij aan een geprint weekraster op de achtergrond of losse magneetstrips met namen of dagen. Zo wordt uw brainstorm sessie of weekplanning nog overzichtelijk voor u en uw personeel.
Heeft u stalen items in uw winkel? Stalen kasten, wanden of misschien een stalen balie? Dan kan Magneet Print® voor u de oplossing zijn. Magneet Print® is een dunne printbare magneetfolie die direct op staal is te gebruiken is. Kijk voor meer informatie op onze website www.magneetprint.nl
error: Content is protected !!