Wat zijn we trots!
We mogen leveren aan het trendy modemerk SUPER TRASH.
Super Trash zit wereldwijd, onze Magneet Visuals® gaan zelfs naar Qatar en Hong Kong!

Leave a Reply

19feb 2018

Het welbekende merk Helly Hansen® wilde ook de gemakken van Magneet Visual® in hun winkel. De bestaande VM-wand (visual merchandise wand) hebben we mogen voorzien van het Magneet Visual® systeem. Zo is het verwisselen van sfeerbeelden op de wand in een hand om draai voor elkaar!

Wilt u zien hoe het systeem precies in zijn werk gaat? Kijk dan ons hier onze demonstratie video en laat u overtuigen van het gemak!

19jul 2017

De zomer is in volle gang, en de leerlingen en leraren genieten van hun welverdiende zomervakantie. En wij mogen ook dit jaar de school weer voorzien van nieuwe Magneet Visual® beelden!

01sep 2015

Wauw!! Het is klaar!
In de zomervakantie zijn we begonnen met muren magnetisch maken in de school, printen, snijden en monteren van de visuals en nu is het zover… Gisteren zijn de laatste beelden in het Grafisch Lyceum Rotterdam gemonteerd. Ruim 42 wanden zijn voorzien van prachtig werk van diverse leerlingen van de school.

We willen dan ook de leerlingen bedanken voor deze mooie kleurrijke, creatieve werken. Ook bedanken we het Grafisch Lyceum Rotterdam voor deze bijzondere klus, die we met veel plezier hebben gedaan.

 

18aug 2015

De zomervakantie is bijna voorbij en wij zijn begonnen aan de laatste loodjes van het waanzinnige Magneet Visual® project op het Grafisch Lyceum Rotterdam. Wat een feest om de school te mogen aankleden met de kunstwerken van de leerlingen. We zijn het allemaal tegengekomen… schitterende fotografie, grappige graphics, surrealistische voorstellingen en hele abstracte beelden. Voor ieder wat wils!

06aug 2015

Wat zijn we trots!
We mogen leveren aan het trendy modemerk SUPER TRASH.
Super Trash zit wereldwijd, onze Magneet Visuals® gaan zelfs naar Qatar en Hong Kong!

22jul 2015

De eerste Magneet Visual® wand in het nieuwe gebouw van het Grafisch Lyceum Rotterdam is een feit! Dagelijks mogen we aan dit uitdagende project werken en wat is het leuk om het zo mooi te zien worden. Het werk wat de leerlingen hebben gemaakt is ware kunst! Geen tijd te verliezen… wij gaan gouw weer aan de slag met de rest van de 41 wanden 😉

16jul 2015

Terwijl de leraren en de leerlingen van het Grafisch Lyceum Rotterdam van hun vakantie aan het genieten zijn, gaan wij de school aan de Heer Bokelweg van ruim 400M2 Magneet Visual® voorzien!

Volg de verbouwing van het Grafisch Lyceum Rotterdam: https://instagram.com/glrverbouwt/

 

Werk van studenten

De creatieve visuals (foto’s, illustraties en grafische ontwerpen) van de studenten geven het interieur kleur. Tientallen wanden, vaak van wel vier meter hoog, zijn voorzien van hun werk.

Bron: http://www.glr.nl/nieuws/grafisch-lyceum-rotterdam-verbouwd-en-vernieuwd

26jun 2015

In opdracht van M-Works hebben we deze slatwall voorzien van magneetfolie en Magneet Visual®. Door de houten slatwall te voorzien van zelfklevende magneetfolie is deze klaar voor interactief gebruik. Ons grafische DTP afdeling zorgt dat de foto op de juiste stroken wordt gesneden waardoor deze in een handomdraai aan te brengen zijn. Later zijn de Magneet Visuals® direct naar de winkel te verzenden om deze vervolgens zelf te kunnen verwisselen. Slatwall reclame is nog nooit zo mooi geweest!

25jun 2015

Tui in Nieuwerkerk aan den IJssel had een uitdaging voor ons. Het Magneet Visual® systeem op een gebogen muur. Uiteraard is dit geen probleem voor ons! De magneetfolie is zo flexibel dat ronde muren geen probleem zijn. Het resultaat is erg mooi geworden.

19jun 2015

Wauw! Wat zijn er toch ongelofelijk veel mogelijkheden met Magneet Visual®. Gaastra Amsterdam verwerkte het Magneet Visual® systeem in hun bar op het hoofdkantoor in Amsterdam. Het resultaat is waanzinnig! Als je nu geen trek krijgt in een lekker drankje 😉

Voor de verder werkzaamheden die we hebben gedaan bij Gaastra kunt u kijken op www.bsbreclame.nl

12jun 2015

Havenbedrijf Rotterdam heeft nieuwe havenkaarten gekregen. Deze kaarten zijn gemaakt van Magneet Visual® en zijn voorzien van een whiteboard laminaat. Zo kan er gemakkelijk een aantekening op de kaarten worden gemaakt en weer worden uitgeveegd!

06mei 2015

Het aantal TUI vestigingen die investeren in een mooie Magneet Visual® wand neemt toe! Deze week weer 2 mooie prints gemaakt voor TUI Middelburg en IJsselstein. Binnenkort kunt u het eindresultaat terugzien in onze referenties.

(Deze visuals worden geprint op een folie met een ijzerhoudende coating.) Wilt u meer weten over hoe dit systeem werkt en wat voor u de voordelen kunnen zijn? Ga naar onze Magneet Visual® pagina of bekijk onze demo video.

02apr 2015

Ruim 20 magneet wanden zijn voorzien van wandvullende Magneet Visuals® allemaal ontworpen door de leerlingen van het Grafisch Lyceum Rotterdam. Het was een feestje om aan te werken, zoveel creativiteit, kleur en blije gezichten van leerlingen die hun visual levensgroot terug zagen in de school. Medio juli gaan we ook het ander deel van de school voorzien van nog eens 40 wanden! Hier later meer over…

Wilt u weten wat een magneet wand voor u kan opleveren? Kijk dan hier: www.magneetvisual.nl/materiaal/

 

 

error: Content is protected !!