Winkelbeleving

Winkelbeleving, hoe bereik ik de juiste look & feel voor mijn shop?

 

We zijn nog steeds dol op winkelen! Ondanks het gemak van shoppen online is fysiek winkelen nog steeds een erg populaire vrijetijdsbesteding. Maar meer nog als vroeger moet er aandacht besteed worden aan het juiste ‘gevoel’ in de winkel. De online en offline beleving moeten op elkaar zijn aangesloten, elkaar versterken. De nieuwe collectie die je gezien hebt in de webshop, zou een ere plekje moeten krijgen in de etalage. Daarbij zou het perfect zijn om de juiste sfeer te communiceren welke nodig is om de collectie volledig tot zijn recht te laten komen. De consument zal dit herkennen van de webshop en vind het prettig om de collectie nogmaals tastbaar te zien hangen en deze te proberen. Hierdoor wordt online versterkt door offline winkelen en andersom. Er zijn een aantal zaken die je online niet voor elkaar krijgt, denk aan geur, het directe contact met het winkelpersoneel en het voelen en proberen van de producten.  Deze punten zullen optimaal benut moeten worden door de winkel om niet de dupe te worden van het online shoppen, er is dus werk aan de (fysieke) winkel!

 

Magneet Visual® kan u helpen om de ideale winkelbeving voor uw winkel te realiseren.

 

Door op een aantal prominente plekken in uw winkel een magneetwand te (laten) monteren bent u vrij om de Magneet Visuals® te plaatsen wanneer u wilt. Magneet Visual® is door u of uw personeel makkelijk zelf aan te brengen waardoor uw winkelend publiek het minst afgeleid wordt tijdens het shoppen. Het duurzame systeem van Magneet Visual® kan u helpen bij het snel wisselen van de collectie of bij prijswijzigingen door simpelweg een extra laag over de bestaande visual heen aan te brengen.

 

  • Magneet Visual®
    Zomer visual
  • Magneet Visual®
    Herfst visual

 

Bent u benieuwd geworden wat voor u de mogelijkheden zijn? Is uw winkel toe aan de juiste winkelbeleving voor uw doelgroep? Bekijk onze promotie video en laat u overtuigen van het gemak van Magneet Visual®

 

error: Content is protected !!