Magneet Visual®

Magneet Visual® duurzaam, snel en gemakkelijk te gebruiken voor uw instore communicatie.

 

Magneet Visual® is een systeem waarbij een magnetische achtergrond kan worden voorzien van Magneet Visuals®. Deze Magneet Visuals® zijn full colour afbeeldingen voorzien van een ijzerhoudende coating aan de achterzijde waardoor een ‘winkel’ interieur in een mum van tijd kan worden voorzien van instore communicatie. Een wand vullende visual is gemakkelijk in enkele minuten aan te brengen zonder plakken, nieten of tapen. Een visual op een vrijstaande display kan zelfs in enkele seconden worden aangebracht. In een mum van tijd heeft u uw nieuwe product gepromoot, de sfeer in uw winkel aangepast, prijzen gewijzigd of een actie aangekondigd.

Magneet Visual® is een ideaal systeem voor retailers die altijd de laatste acties of trends willen communiceren naar hun klanten. Het magneetsysteem kan ook een uitkomst zijn voor showrooms, themafeesten of exposities. Zolang er vraag is naar up to date, snelle en makkelijke visuele communicatie, is Magneet Visual® de uitkomst voor een optimale (winkel) beleving! De nieuwste trend in Retail Design!

 

Waaruit bestaat het Magneet Visual® systeem?

 

De achterwand wordt voorzien van de zelfklevende magneetfolie. Voor het beste resultaat is een gladde ondergrond erg belangrijk! Heeft u een gladde balie of etalage display dan kunnen we deze direct voorzien van de magneetfolie.
De Magneet Visual® is het geheim van dit revolutionaire systeem. Deze matte, dunne folie is voorzien van een ijzerhoudende coating aan de achterzijde waardoor dit magnetisch werkt met de achterwand. De Magneet Visuals® kunnen tot wel 4 lagen over elkaar worden aangebracht. Zo kan er bijvoorbeeld een losse ‘sale’ banner over de bestaande visual worden aangebracht waardoor er in een handomdraai nieuwe informatie wordt gecommuniceerd naar de klant.

 MV_voorbeeld2_logo

 

Demonstratie video:

error: Content is protected !!