Zo werkt Magneet Visual®!

Magneet Visual®

Make over in een paar minuten

Magneet Visual® is een full-colour geprint polyester met een ijzerhoudende coating op de achterzijde. Om gebruik te maken van Magneet Visual® heeft u een magnetische (etalage)wand (magneetwand) of display nodig. Ons VCA-gecertificeerd montageteam prepareert uw wanden en/of displays door montage van magnetische platen of door het aanbrengen van zelfklevende magneetfolie rechtstreeks op de ondergrond. Wanden kunnen volledig wandvullend magnetisch gemaakt worden. Deze montage is eenmalig!

Vervolgens stuurt uw reclamebureau ons de afbeelding en de formaten die wij op onze grootformaat full-colour printers haarscherp op een speciale ijzerhoudende folie printen. Uiteraard kunnen wij u helpen bij de aankoop van beelden en het ontwerp van het totaal. De Magneet Visuals® rollen wij op en sturen deze naar uw winkel of naar alle franchise ondernemers. Het winkelpersoneel rolt zonder moeite of training de afbeelding strak en kreukvrij op de magnetisch achterwand. In dit filmpje ziet u hoe makkelijk dat gaat!

Meerdere lagen over elkaar

Sales, merkpromotie of bijzondere campagne? U stuurt ons het ontwerp en wij maken nóg een Magneet Visual® die u op de grote afbeelding bevestigt. Er kunnen tot wel drie visuals op elkaar worden bevestigd.

Van heel groot tot schilderijformaat

Magneet Visuals® kunnen alle formaten hebben. Van complete muren tot etalagewanden en zelfs tot schilderijformaat. U bepaalt het beeld, de sfeer, het ontwerp én het formaat. Alles afgestemd op uw winkel of ruimte. Voor een optimale winkelbeleving creëert u een plek waarmee u makkelijk kunt inspelen op trends, kleuren en seizoenen.

De voordelen van Magneet Visual®:

Regelmatig van interieur wisselen maakt de winkelbeleving voor uw klant optimaal en aantrekkelijk. Met het Magneet Visual® systeem geeft u binnen mum van tijd uw winkel een totaal andere look! Dit zijn de voordelen:

  • snel en gemakkelijk aan te brengen
  • kostenbesparend
  • volledig recyclebaar en PVC-vrij
  • haarscherp en strak
  • meerdere lagen over elkaar

Meer weten over Magneet Visual®?
Bel of mail direct!